Hier een update van de restauratie/renovatie van het rijksmonument.

Er wordt hard gewerkt aan de restauratie die zich in de eerste fase richt op de buitenkant van de hal zodat deze z.s.m. wind en waterdicht is. Momenteel worden alle oude dakpannen verwijderd en de isolatie aangebracht op het dak. Hierna zullen de dakkapellen vervangen worden (die inmiddels al gemaakt zijn), waarna de nieuwe dakpannen op het dak gaan. Ook is aangevangen met de restauratie van de buiten muren van de hal.

Op last van de gemeente en de arbeidsinspectie en uw eigen veiligheid is er een speciale looproute naar baan 1 t/m 4 aangelegd.
Het is strikt verboden:
U op het bouwterrein te begeven
Uw auto te parkeren achter het bouwhek.

Wij adviseren met klem zoveel mogelijk met de fiets het park te bereiken, die aan de binnenzijde van de fruitmuur kan worden gestald (meteen rechts bij de ingang) . Indien met de auto wordt gekomen deze te parkeren in de wijk totdat we de parkeerplaats weer kunnen vrijgeven

We hopen rond de bouwvak gereed te zijn met de buiten restauratie/renovatie waarna de focus zal liggen op de opbouw van de binnenhal en het clubhuis. Doch zullen er buiten werkzaamheden zijn, waaronder de symmetrie terug te krijgen van het rijksmonument, dat inhoudt dat het bestaande woonhuis wordt gekopieerd aan de rechterzijde van het rijksmonument.