Lidmaatschap

Lidmaatschap

Door lid te worden van HLTC Nieuw Marlot, kunt u van 1 april tot 1 oktober terecht op één van onze 13 gravelbanen. Met het lidmaatschap bent u ook KNLTB lid en kunt u deelnemen aan de competitie en open toernooien, ook op andere verenigingen. De tennisbanen in de hal maken geen onderdeel uit van het lidmaatschap. Deze kunnen worden gereserveerd bij Tennispark Nieuw Marlot (secretariaat@nieuwmarlot.nl)

U kunt kiezen uit meerdere lidmaatschap vormen. Klik op word lid om deze vormen in te zien.

Contributies

Aan het begin van het nieuwe tennisseizoen ontvangt u een factuur per e-mail vanuit ons KNLTB Club administratiesysteem, die u via IDEAL kunt betalen. De hoogte van de contributie is afhankelijk van het soort lidmaatschap en wordt elk jaar na de ALV bekend gemaakt.

Opzegging en mutaties
U kunt uw opzegging of wijziging vóór 1 december van elk verenigingsjaar, via e-mail aan de ledenadministratie (hltcmarlot@nieuwmarlot.nl) doorgeven. Adreswijzigingen dient u zelf aan te passen door in te loggen op uw persoonlijke pagina in KNLTB Club.

KNLTB-pas
Elk lid heeft via de vereniging een KNLTB-pas. Deze pas is voor onbepaalde tijd geldig. De KNLTB-pas maakt deel uit van uw digitale profiel in de KNLTB app. Mocht u een fysieke pas wensen dan kunt u deze aanvragen bij de ledenadministratie (hltcmarlot@nieuwmarlot.nl) en zal dan worden klaargelegd bij de brasserie.