Nieuws

nieuws

Nieuw bij Tennispark Nieuw Marlot 

Tennis Fitheid Clinic

Een Tennis Fitheid Clinic is een speciale trainingsgelegenheid die gericht is op het verbeteren van de fysieke conditie en vaardigheden van tennisspelers, ongeacht hun niveau. Tijdens deze clinic krijgen deelnemers de kans om hun algehele fitheid te vergroten, specifieke tennisbewegingen te verbeteren en essentiële technieken te leren om hun prestaties op de tennisbaan te optimaliseren. Deze clinics worden vaak geleid door ervaren tennisinstructeurs en fitnesscoaches die aangepaste oefeningen en trainingsschema’s aanbieden om de kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid van deelnemers te ontwikkelen. Of je nu een recreatieve tennisser bent die zijn spel wil verbeteren of een professionele atleet die zijn competitieve rand wil aanscherpen, een Tennis Fitheid Clinic biedt een waardevolle gelegenheid om je tennisvaardigheden en conditie naar een hoger niveau te tillen.

Wil je jouw tennisgame naar een hoger niveau tillen? Wil je blessures voorkomen en in topvorm zijn voor de baan? Onze gloednieuwe clinic is de sleutel tot jouw succes op de tennisbaan!

Wat bieden wij:

✅ Tennis-specifieke Fysieke Training: Onze fysieke trainer zullen je begeleiden bij tennis-specifieke oefeningen om je kracht, snelheid, wendbaarheid en uithoudingsvermogen te verbeteren.

✅ Blessurepreventie: Leer technieken om blessures te voorkomen en te herstellen, en werk aan je flexibiliteit om jouw speelvaardigheid te optimaliseren.

✅ Individuele Begeleiding: Training zou in klein groepen uitgevoerd, zo dat het kan bij elke spelers behoeften en niveau aangepast worden, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde speler.

Gratis Introductieworkshop start 08.10

Kom naar onze gratis introductieworkshop op 8.10 om 12:30. Hier kun je het les uitproberen, onze trainer ontmoeten, enkele nuttige tips krijgen en ontdekken hoe onze Tennis Fitheid Clinic jou kan helpen.

Programma-informatie

  • Duur: 10 weken 
  • Data: 11.10- 20.12

Tijden: Maandag 18:00-19:00/ Woensdag 19:00-20:00 uur

📍 Locatie:

Tennis Park Nieuw Marlot/ bij slecht weer zou het in PT plaats vinden

Speciale Aanbieding:

Meld je aan tijdens de introductieworkshop en ontvang een exclusieve korting van 15% voor het 10-week programma! 

Klaar om jouw tennisprestaties te optimaliseren en de beste versie van jezelf op de baan te worden? Wacht niet langer! Neem contact met ons op via fitness@nieuwmarlot.nl om je aan te melden voor de introductieworkshop of voor meer informatie over ons Tennis Fitheid Clinic-programma.

10 lessen – 175 euro

15 % van 175 euro korting bij direct aanmelden tijdens proefles op zondag 8 oktober!

Mis deze kans niet om de concurrentie te verslaan en jouw tennisdoelen te bereiken!

Gratis tennisles zondag van 14.00 tot 15.00 uur | vanaf zondag 10 september

De vereniging HLTC Nieuw Marlot is met Tennisschool Nieuw Marlot overeengekomen gratis tennislessen voor de leden te verzorgen. 

Graag willen wij jullie uitnodigen om mee te doen aan onze gratis les. Deze zal 14 keer plaatsvinden tot aan de kerstvakantie en is op zondag om 14.00 tot 15.00. Daarna is er uiteraard volop de mogelijkheid om samen nog even lekker door te spelen. In deze training zal het spelen van punten en verschillende wedstrijdsituaties (zowel single als dubbel) centraal staan.

Het inschrijven kan door een mail te zenden naar tennischool@nieuwmarlot.nl  en dan zetten wij jou op de lijst.

Indien het weer dit toestaat zullen we buiten spelen, maar de hal staat ook gereserveerd voor deze les. Dus spelen doen we altijd. 

2 oktober 2022

Inloopochtend druk bezocht

De inloopochtend is druk bezocht. Er zijn kritische vragen gesteld. Positieve reacties over de presentatie van de borden, plan van aanpak en de heldere uitleg van Ralph van Ginkel.

Presentatie plan van aanpak kun je hier downloaden.

25 september 2022

Inloopochtend plannen Tennispark Nieuw Marlot | zondag 2 oktober van 09:30 tot 12:00 uur

Het tennispark Nieuw Marlot is al jaren financieel noodlijdend. Op het complex staat de oudste en monumentale tennishal van Nederland, die nodig gerestaureerd moeten worden. Eigenaar Ralph van Ginkel & compagnons willen dat graag oppakken, evenals herstel van de eeuwenoude fruitmuren. De doelstelling is om het tennispark een gezonde en duurzame toekomst te geven en er een vitaal en gezond park van te maken. Een mooie plek en omgeving waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en sporten in een prachtige ambiance.

Deze plannen worden gepresenteerd op zondagochtend 2 oktober van 09:30 tot 12:00 uur tijdens de inloopochtend.

“Velen van u hebben vast al iets vernomen over de plannen die wij hebben voor het tennispark. We hopen dat velen van jullie het prettig vinden dat er geïnvesteerd gaat worden in een duurzame toekomst van het park. We gaan graag in gesprek om onze plannen uit te lichten en persoonlijk toe te lichten. Daarbij is het belangrijk dat iedereen de juiste informatie ontvangt. We laten u dan graag het hele plan zien, de afzonderlijke onderdelen en een overzicht in de tijd van de stappen die we moeten zetten. Zo wordt duidelijk wat het plan voor u kan betekenen. Er zullen meerdere informatiepanelen worden geplaatst met mensen erbij met wie u in gesprek kunt gaan. Er is geen algemene presentatie, maar we kiezen voor een wat langere inloopochtend, zodat er voldoende tijd en ruimte is om te luisteren en het gesprek te voeren. Er zal ook een plek zijn waarop men reacties en/of suggesties kunnen achterlaten. In kleine groepjes gaan we door de plannen heen dat ongeveer 20 à 30 minuten in beslag zal nemen,” aldus eigenaar Ralph van Ginkel.

Na deze inloopochtend worden de plannen geplaatst op www.nieuwmarlot.nl.

Locatie: Tennispark Nieuw Marlot, Leidsestraatweg 75, 2594 BB  Den Haag.